was successfully added to your cart.

MELD JE HIER AAN

Beste fluitist,

Heb je in het najaar nog een aantal vrije zondagen die je graag muzikaal wil invullen?

Dat komt goed uit, want B.F.F.G. gaat op 6 oktober weer van start met een aantal workshopdagen, vol met muziek, enthousiaste gastdocenten, lekker eten en veel gezelligheid.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste amateur-fluitist, beginnend of gevorderd en je staat open om met allerlei verschillende facetten van het musiceren in aanraking te komen. Je bent een teamspeler maar je zoekt ook naar persoonlijke muzikale groei. Je bent een fluitist die eerst even graag de kat uit de boom kijkt, of je bent al echt een podiumbeest? Voor iedereen tussen de 16 en 102 jaar is er bij B.F.F.G. een plek gereserveerd.

Wie zijn wij?

Wij zijn de leden van het Beau4 Flute Quartet en we organiseren al nu voor het 3e seizoen gevarieerde workshopdagen voor amateur-fluitisten! Ondertussen zijn onze dagen al door meer dan 100 fluitisten uit heel Nederland en België bezocht.

Hoe is B.F.F.G. ontstaan?

B.F.F.G. (Beau4 Fantastic Flute Groups) is een initiatief van Elisah Schwarz van Noorloos en Wouter van Breugel. Vanuit hun docerende carrière merkten zij dat er naast regulier fluitonderwijs veel behoefte is aan het spelen van kamermuziek. Om een platform te creëren voor fluitisten hebben zij hun ervaringen als professioneel musicus ingezet om deze dagen vorm te geven.

Hoe ziet een workshopdag van B.F.F.G. eruit?

We starten de dag natuurlijk op zijn Brabants met een “bèkske leut meej un quukske”. Daarna gaan we meteen aan de slag met warming-up, groepslessen, workshops, repetities en fluitorkest. De lunch wordt altijd verzorgd door chef-kok Amedeo Nicotra van restaurant “Caruso” in Luik (B). Met vegetariërs en iedereen met speciale dieetwensen wordt natuurlijk ook rekening gehouden. Na de lunch gaat het programma verder en aan het eind van de middag sluiten we af met een gezellig drankje.

Wie zijn onze gastdocenten?

De gastdocenten van B.F.F.G. zijn allemaal collega’s en vrienden uit ons muzikale netwerk. Zij laten jullie kennismaken met allerlei andere elementen die een positief effect hebben op jullie muzikale groei en waar tijdens een reguliere fluitles vaak geen tijd of ruimte voor is. Gastdocenten die regelmatig bij B.F.F.G. langskomen zijn: Sam Beisser (actrice en docent drama), Sabien Canton (harpiste en kamermuziekcoach), Valerie Tillie (Cesartherapeut, gespecialiseerd in musici en dansers), Cilia Uffelen (fluitonderhoud) en Carolus Kadmaeroeboen (Tai Chi master).

Wat moeten jullie weten?

* Zondag 6 oktober is een “B.F.F.G. Open Dag”.

Dit is voor jullie misschien wel de uitgelezen mogelijkheid om eens te ervaren hoe een B.F.F.G. dag eruit ziet. Gastdocent is zangeres en stemcoach Danielle Lous en we besteden natuurlijk ook veel aandacht aan samenspel.

Deelnamekosten voor deze dag bedragen € 55,00. Hiervoor ontvang je een factuur van Stichting Beau4.

Locatie: Gemeenschapshuis Den Domp, Kerkstraat 26 in Haaren (NB).

Tijd: 11.00-16.00

* B.F.F.G. Winter Project: 3 november, 17 november, 1 december en 15 december 2019.

Wij vinden het leuk als je het hele Winterproject mee zou doen, maar mocht je een keer niet kunnen, is dat natuurlijk ook geen probleem. Je betaalt dan minder deelnamekosten.

Deelnamekosten voor deze reeks bedragen € 220,00. Dit bedrag kan in 1 of 2 termijnen worden betaald. Deelnamekosten voor losse workshopdagen bedragen € 55,00.

Hiervoor ontvang je een factuur van Stichting Beau4.

Locatie: Gemeenschapshuis Den Domp, Kerkstraat 26 in Haaren (NB).

Tijd: 11.00-16.00

“Life it is not just a series of calculations and a sum total of statistics, it’s about experience, it’s about participation, it is something more complex and more interesting than what is obvious”

Daniel Libeskind 

MELD JE HIER AAN